Hvordan Du Kan Tjene Penger Med Internett Videoer

Er du en filmskaper? Har du vært med på å skape og legge ut videoer til nettsteder som YouTube, Metacafe og MySpaceTV? Har du fått mange gode tilbakemeldinger, har seere lagt deg til som favoritt og delt dine videoer blant sine venner? Da har du kanskje tenkt på hvordan du kan tjene litt penger på dette?

Eller kanskje du er en kommende video produsent, filmer eller redaktør. Du har innsett at internett er den nye fronten når det kommer til video og film, og du ønsker kanskje også å få en bit av kaken. Eller kanskje du driver en bedrift, og du er smart nok til å innse at kanskje du kan tjene litt ekstra penger ved å fremme dine produkter og tjenester via nettvideoer. Hvordan Du Kan Tjene Penger Med Internett Videoer

Ja, du kan tjene penger på nettvideoer. Du trenger ikke å være en anerkjent produsent med dype lommer. Du trenger ikke å være uteksaminert fra en profesjonell filmskole. Du trenger ikke engang et fancy videokamera eller videoredigeringsutstyr.

Det finnes ulike stier og retning du kan ta avhengig av hva slags video du lager og hva dine mål er.

For den profesjonelle video- eller filmskaperen, skaperen av korte videoer eller uavhengige filmer, er det beste valget å samarbeide med en viktig innholdsleverandør som allerede har en tilstedeværelse på nettet, så vel som i sendingen. Selskaper som Atom Films, Break, iFilm, og My Damn Channel kjøper og lisensierer video streaming innhold fra profesjonelle film utviklere. Se listen over nettsteder som betaler for filmer på Internet Video Magazine.

Disse nettvideo distributørene lisensiere dine videoer til andre innholdsleverandører og viser også filmene på deres nettside, der deler de de ulike reklame- og lisensinntektene de får med deg.

De fleste av disse typer nettsteder kjører annonser før videoen, samt en mengde annonser og bannere på nettstedet. De har pengene som kommer inn, og realisere verdien i godt laget innhold, de betaler deg for dine videoer og filmer.

Atom Films sier “Vi tjener gode penger på disse annonsene, og vi deler en prosentandel av brutto inntekter med filmskaperne De pengene blir utbetalt i henhold til den relative populariteten til hver film på AtomFilms -. Så jo flere avspillinger filmen genererer, jo mer penger tjener du. ”

Siden selskaper som AtomFilms også fungere som en kilde for videoinnhold til andre medieselskaper, kan de betale deg en bit av det også. AtomFilms leverer innhold til selskaper som Comedy Central, Spike TV, Verizon Vcast mobile entertainment service og Bell South web portal. Disse partnerne betale Atom for innholdet, og fra de inntektene betaler de individuelt til skaperne hvis filmene vises.

Ifølge AtomFilms, har mange av deres film- og videoskapere tjent hundrevis av dollar, noen tjener tusenvis av dollar, og de mest vellykkede skaperne har gjort titusener – selv hundretusener av dollar.

Det er noen nettsteder som faktisk betaler per visning og fungerer best for innhold som enten er informative som “hvordan gjør man det” videoer, reise videoer, eller inneholder “spesielt innhold” som ikke er lett tilgjengelig andre steder. Noen av de ledende nettstedene for dette er Veoh,, Brightcove, VideoJug og Expert. På Expert, kan du tjene $100 til $1000 for hver hvordan-gjør-man-det video. Videoene må tildeles først, fokusere på et bestemt emne, og bestå av ca 15 segmenter på ett til tre minutter hver, med en “ekspert” på et gitt emne.

Hvis du driver en bedrift og ønsker å fremme den via video, har du noen alternativer. Du kan bruke en av pay per view tjeneste til å distribuere pedagogiske videoer som du produserer. Du kan distribuere og bruke dine gamle TV og kabel-reklamer ved å publisere dem til en eller flere av de “frie” video publiserings nettstedene, eller du kan faktisk lage en “viral” video som driver trafikk til nettstedet ditt.

Et godt eksempel er “Will It Blend”, en serie av videoer fra et lite selskap kalt Blendtec. Opprinnelig gjort som en spøk med Blendtec konsernsjef Tom Dickson og hans blande apparat, filmen ble så populær at selskapet fulgte opp med en nesten endeløs rekke videoer av ham knuse opp gjenstander av alle typer og størrelser, fra klinkekuler til en iPhone til et rake-håndtak. Det har blitt en flott reklame og salgsfremmende medium for deres bedrift og nå vet nesten alle hvem de er.

Mange musikere bruker nettvideoer for å fremme seg selv, sine band og deres musikk. Dette kan være en fin måte å bygge et nytt publikum på og introdusere sitt arbeid for nye musikkentusiaster uten å måtte gå gjennom systemet til musikkbransjen. Musikere kan legge linker til deres nettsider på videoene sine for å drive interesse, eller ha en banner rulle over skjermen med link til deres nettside når noen ser videoen deres.

Kanskje de mest interessante kanalene for å tjene penger med din Internett-video er ved å bruke nettsteder som lar deg legge inn nesten alle slags video du har laget.

Det kan være et sofistikert, dramatisk stykke eller et videoklipp med tekstutdrag tatt opp med videokameraet eller mobiltelefonen. Så lenge du har filmet det, kan du tjene penger på det. Når den er lagt ut og noen klikker på den og ser på videoen, får du betalt. Det handler om å vise innhold. Noen interessante områder omfatter YouTube, LuluTV, Flixya,, Revver, BlipTV og mange andre. Sjekk også ut mange «how to» videonettsteder som Expert og Howcast.

For eksempel BlipTV – Blip TV tilbyr en 50/50 inntektsandel med reklame som streames med videoen. Blip TV sier, “de har bygget en åpen reklame markedsplass hvor du kan velge et reklamebyrå som fungerer best for deg. Hvis du har et populært show vil vi også gå ut og møte med media kjøpere direkte for å få deg en real og ærlig topp-sponsing. ”

Et annet alternativ er YouTube. De har nylig annonsert at de vil begynne å kjøre annonser på videoene sine, og skal dele inntektene med innholdsleverandørene. Sjekk ut denne nyhetsartikkelen fra Yahoo News og A P

Revver – Når du laster opp en video til Revver, legger de til en annonse og en unik sporingsteknologi. Alle annonseinntekter generert av video blir deretter delt 50/50 mellom deg og Revver. Ifølge Revver, “Siden annonser er festet til selve videoen og dynamisk servert uansett hvor videoen blir vist, er det ingen begrensning på hvordan videoene er fordelt. Jo flere mennesker som deler videoen, legge det til andre nettsteder eller laster den ned fra P2P-nettverk, jo mer penger kan du tjene.”

Dette er interessant. Revver betaler deg også for å dele andres videoer på Revver nettverket. Du kan tjene 20% av annonseinntekter for deling av videoer fra andre Revver medlemmer. De resterende inntektene deles 50/50 mellom skaperen og Revver.

My WeShow lar alle bli en online video distributør: finne, skape, diskutere, dele og tjene penger på videoinnhold –

Du Må Markedsføre Din Nett video

Når du har lastet opp videoene, må du også fremme dem og fortelle verden at de er der ute. For eksempel så er en av mine favorittområder French Maids TV – De populære videoene fra “hvordan gjør man det” av franske husholdersker. Deres videoer er overalt – på Revver, på BlipTV, på YouTube, etc .. Ifølge Tim Street, skaperen og Executive Producer, får de ikke bare betalt for å lage disse “virale” videoene, de samler tusenvis av dollar hver måned fra linker på Revver og lignende nettsteder.

Dette viser hvordan man kan kombinere masse humor og litt seksuelt innhold for å markedsføre produktet eller tjenesten som blir omtalt på hvert klipp. I tillegg til disse naturlige hukene, fremmer han også showet ved hjelp av RSS og podcast kataloger.

Tim sa: “Du må sørge for at du oppretter en RSS-feed -. En podcast av videoene Så må du bli oppført på alle podcast katalogene inkludert det viktigste av alt, en som kan forandre livet ditt for alltid: iTunes Store! Seriøst iTunes har gjort mer for å fremme French Maid TV enn noen andre ting der ute. det tok French Maid TV en måned å bli oppført på iTunes Store. Tre dager senere var French Maid TV nummer én, og hadde tyve tusen abonnenter. “